5 Haziran 2014 Perşembe

Çocuğu Kaçırılan Babadan PKK’ya Tokat Gibi Mesaj

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Nükhet Hotar, İzmir’de yaşayan ve çocukları PKK tarafından kaçırılan çocukların aileleri ile bir araya geldi.

Durmuş Tekik ve eşi ile görüşen Hotar, ailelerin dertlerine ortak olmaya çalıştı. 7 çocuğundan biri kaçırılan baba Durmuş Tekik’in yaptığı açıklama PKK’ya tokat niteliğindeydi: "Oğlum Adem geri gelecek ve ben kendi elimle onu aslanlar gibi bu vatan için askere göndereceğim.”

HOTAR ACILI AİLEYE DESTEK OLDU

Türkiye’nin dört bir tarafından çocukları eli kanlı örgüt tarafından kaçırılan ailelerin feryatları yükseliyor. İzmir’de yaşayan Tekik ailesi de yüzlerce aileden sadece biri. Çocukları 40 gündür kayıp olan aileyi ziyaret eden Nükhet Hotar, "Konu evlat olduğu zaman söyleyecek hiç bir şey yok. Çünkü evlat, her şeyin önünde gelir ve bu ailelerimizin yaşadığı duyguları çok iyi anlıyoruz. Başbakanımız da bu konuda ne gerekiyorsa yapılacağını size iletmemi söyledi, talimatlar verdi. En kısa sürede çocuklarımızı geri kazanacağız. Bunun için Başbakanımız kararlı" dedi. Hotar, ayrıca çocukları kaçırılan ailelerin PKK’ya büyük bir ders verdiğini ve artık Kürt halkının örgütten korkmadığını belirtti.

“ÇOCUĞUMU DAĞA ASKER OLARAK GÖNDERECEĞİM”

Çocuklarına biran önce kavuşmak isteyen acılı ailenin sözleri ise terör örgütü PKK’ya tokat atar gibiydi. Ayrılıkçı fikirlere karşı olduklarını ifade eden baba Durmuş Tekik, çocuğunu dağa asker olarak göndereceğini belirtti. Tekik şöyle konuştu: “Ben Başbakanımıza güveniyorum. O dedikten sonra yapar. Oğlum Adem geri gelecek ve ben kendi elimle onu aslanlar gibi bu vatan için askere göndereceğim.”

0 yorum:

Yorum Gönder